Kinderdagverblijf

Op onze kinderdagverblijven geven wij ieder kind graag de ruimte zich op zijn eigen wijze te ontwikkelen. Een kind wordt gezien als iemand met eigen talenten en een eigen ontwikkelingswijze en tempo. 

De huiselijke sfeer staat bij ons centraal en daarom wordt er gewerkt met verticale groepen (kinderen van 0 tot 4 jaar in één groep), vaste medewerkers en een vast dagritme waarin de thema's natuur en bewegen veel aandacht krijgen. 

Er worden zowel educatieve, creatieve en sportieve activiteiten aangeboden. Deze activiteiten dragen bij aan de ontwikkeling van hoofd (verstand), hart (gevoel) en handen (het maken).

De natuur speelt bij ons een belangrijke rol. Wij gaan vaak naar buiten met de kinderen, hebben moestuinen, bieden natuurprojecten (waaronder Edith in het wild), bakken zelf dagelijks brood met de kinderen, maken gebruik van natuurlijke materialen en biologische en vegetarische voeding (het is ook mogelijk om een biologische, vegetarische warme maaltijd af te nemen). 

Trias heeft twee kinderdagverblijven in Sassenheim (De kleine wereld en Het lentepark) en één kinderdagverblijf in Voorschoten (Vrouw Holle). 

Website door: Bing van Moorsel | Intranet | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Disclaimer  | Copyright © 2019