Nieuws berichten

09-10-2017

BSO de Wensput activiteitenprogramma Herfstvakantie | Ma 16 t/m vr 20 okt.

Vakantieactiviteiten programma BSO de Wensput
Herfstvakantie: Maandag 16 oktober t/m vrijdag 20 oktober 2017
thema: Alle kleuren van de Regenboog!

Maandag
Ochtend: We schrijven gezamenlijk het verhaal:“Sprinky de sprinkhaan en de reis langs de regenboog” daarna maken we er een voorstelling van met vertelplaten en muziek.
Middag;Bij onze locatie Noorderlicht kunnen we lekker spelen in hun super grote gymzaal en een kijkje nemen bij hun speelgoed.

Dinsdag
Ochtend: Nadat wij iets gedronken en gegeten hebben, gaan wij boodschappen doen voor een regenboog fruit salade.
Middag: We gaan de fruitsalade maken! Maar daarnaast gaan we interessante proefjes doen! Bijvoorbeeld “Pak de munt” en “Water op zijn kop”. Hoe werkt de zwaartekracht? Door deze proefjes gaan wij dat uitzoeken.

Woensdag:
Ochtend: Een kameleon past de kleur van zijn huid aan naar zijn omgeving. Zo is hij de vijand te slim af. Op welke plek zit jouw kameleon en welke kleur heeft hij? We hebben drie kleuren vingerverf en mengen er zelf nog drie kleuren bij.
Middag:We gaan op zoek naar beestjes! We gaan met een bakje op pad, door de bosjes sluipen, op zoek naar insecten. Op de BSO uitvinden welke beestjes we gevonden hebben.

Donderdag:
Ochtend:
We gaan op zoek naar de kleuren van de herfst. We gaan transparanten maken met zijdevloeipapier. Met drie kleuren maken we er zes. Hou het maar tegen het licht en je zult het zien.
Middag: We gaan honkballen hoeveel honken kan je na je slag voorbij rennen. Dit kunnen we doen bij een grasveld in de buurt.

Vrijdag:
Ochtend: Gipsmaskers! We gaan gipsverband aanleggen. We maken maskers van ons eigen gezicht en versieren onze eigen gips handen.(smeer je hand of gezicht in met vaseline, maak het gipsverband nat en leg het over je hand of gezicht, wacht een minuutje of 2 en je hebt je eigen masker of hand of voet om te versieren).
Middag: We gaan naar het Matilopark. In de herfst kan je veel kleuren in de natuur ontdekken. Misschien zien we wel een regenboog?


Website door: Bing van Moorsel | Intranet | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Disclaimer  | Copyright © 2018