Nieuws berichten

17-09-2012

Boomproject

Op 17 september is het boomproject van start gegaan bij alle vestigingen van Trias Kinderopvang. Het is, na het vlinderproject, het tweede grote natuurproject binnen de organisatie. Er staan veel leuke activiteiten op de agenda: buiten bomen bekijken/ voelen/meten, knutselen met bladeren en boomvruchten, dans, spelletjes, paddenstoelen kweken, zeepkisten timmeren, pijl en boog maken, bijenhotels inrichten en nog veel meer.

Op 15 oktober wordt van 10 tot 11 uur voor de peuters (vanaf 2,5 jaar) van kinderdagverblijf Vrouw Holle in de omgeving een kabouterpad georganiseerd. U bent van harte welkom om mee te doen, ook indien uw kind geen opvang heeft op deze dag. U kunt zich aanmelden bij marijke Klaverveld.m.klaverveldtriaskinderopvangbv.nlm.klaverveldtriaskinderopvangbv.nl

Op 16 oktober neemt Bart de Koning (www.natuureducatie.com) alle peuters uit Sassenheim en kinderen van alle BSO locaties mee op bomenavontuur in Park Rusthoff in Sassenheim.

Op donderdag 18 oktober organiseert Trias Kinderopvang in Park Rusthoff in Sassenheim in de ochtend een kabouterpad voor de kinderen van De Kleine wereld en Het Lentepark en in de middag een vossenjacht. Het kabouterpad is voor de peuters vanaf 2,5 jaar en wordt gehouden van 10 tot 11 uur. De vossenjacht is voor de kinderen van alle buitenschoolse opvang locaties (ook Voorschoten en Leiden) en vindt plaats tussen 14 en 16 uur. U bent van harte welkom om mee te doen met het kabouterpad en/of met de vossenjacht, ook indien uw kind geen opvang heeft op deze dag. U kunt zelfstandig met uw kind meelopen of aansluiten bij een groepje van Trias Kinderopvang. Wel verzoeken wij u om u even op te geven als u mee wilt doen zodat wij hier rekening mee kunnen houden met de indeling van de kinderen. Ook als u wilt helpen tijdens deze dag, kunt u zich hiervoor opgeven. 


Website door: Bing van Moorsel | Intranet | Medewerkers portaal | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Disclaimer  | Copyright © 2020