Nieuws berichten

20-04-2018

Activiteitenprogramma Meivakantie BSO Het Toppunt

Deze meivakantie 2018 staat in de teken van Kunst! Lang leve de Kunst!

Maandag 30 april
Pointillisme…huh wat is dat? Vandaag wordt dit aan jullie uitgelegd en kunnen jullie het gaan beleven. Maken jullie er iets moois van?

Na deze kunstige ochtend verdienen jullie een heerlijke speelmiddag in speeltuin DVV, neem je wandelschoenen mee, we gaan lopend. Lekker klimmen en klauteren en met z’n allen van de grote glijbaan.

Dinsdag 1 mei
Straatjutten, of Sassenheim opruimen (hoe je het ook wilt noemen), we maken een wandeling om allerlei dingen te verzamelen voor de kunstmiddag. Wat heb jij gevonden?

Met jullie gevonden voorwerpen maken we kunst met als extra materiaal aluminiumfolie. Wat? Aluminiumfolie… dat is goed om kunst mee te maken. Het is buigzaam, het kan ergens omheen en je kunt er een propje of een lijfje van maken. Probeer maar…

Donderdag 3 mei
Kunst hangt niet alleen aan de muur of staat op de kast. Theater is ook kunst. Vandaag maken we ons eigen theater met dans, komedie, muziek of acrobatiek. Maak er een mooie show van!!!

The Stage is Yours!!!

Om de kunstfocus een beetje los te laten doen we vanmiddag het piratenspel buiten. We zijn met veel kinderen dus dat wordt een gezellige middag.

Maandag 7 mei
Bloemetjes, fotolijstjes, een spiegeltje versieren of gewoon beginnen en kijken wat een mooie kunst het wordt.
We maken kunst met flessendopjes, touw, lijm en nog veel meer materialen, we trekken alles uit de kast.

Na de lunch gaan we naar buiten waar we met spullen uit de schuur een kunstig parcours maken. Als we klaar zijn pakken we de Swinx en Ren Je Rot!!!

Dinsdag 8 mei
High Society- 4 eeuwen Glamour. Hè? Wat is dat?

Dat is een tentoonstelling in het Rijksmuseum in Amsterdam waar we vandaag naartoe gaan.

We stappen op station Sassenheim in de trein met z’n allen en vertrekken naar Amsterdam. Broodjes en drinken nemen we mee, we zijn aan het einde van de middag weer terug bij Toppunt

Naar het vakantieprogramma in pdf met de activiteiten per dag »

 

 

 

 


Website door: Bing van Moorsel | Intranet | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Disclaimer  | Copyright © 2019