Nieuws berichten

23-04-2018

Activiteitenprogramma Meivakantie BSO 7- locaties Sassenheim

Meivakantie 2018 thema: Kunstacademie

Maandag 30 april
Iedereen van de Cockpit, de Overkant, de Binnenplaats en de Toren zijn vandaag bij de Toren samen met Monique, Jessica, Rick en Roos Trek je oude kleren aan want vandaag gaan we op pad in het bos van Groenendaal. Daar kunnen we spelen in de speeltuin en een boterham eten.

In de middag spelen we in de gymzaal of op het plein het spel "ren je rot" met kleuren. Wat zullen we moe zijn aan het einde van deze dag!

Dinsdag 1 mei
De kinderen van de Binnenplaats zijn vandaag bij de Binnenplaats met Roos en Christiaan en de kinderen van de Cockpit, de Overkant en de Toren zijn bij de Toren met Stephanie, Mandy, Rick en Floor Vanochtend gaan we zelf krijt maken. Dit krijt moet natuurlijk getest worden en dat doen we buiten op het plein.

Na de boterham gaan we met aquarelverf aan de slag. We maken zelf graffitisprays voor buiten en zullen nat in nat schilderen binnen.

Woensdag 2 mei
Iedereen is bij de Toren met Monique en Stephanie Vanochtend laten we onze fantasie de vrije loop gaan want we mogen zelf onze eigen vogels ontwerpen door die te gaan knutselen of te tekenen, wat je maar wil! Je mag hem zelfs een eigen naam geven.

In de middag gaan we op pad. We zullen de Tulperij bezoeken in Voorhout. Daar krijgen we een rondleiding en zullen we alles te weten komen over de allermooiste tulpen.

Donderdag 3 mei
De kinderen van de Binnenplaats zijn vandaag bij de Binnenplaats met Monique en Christiaan en de kinderen van de Cockpit, de Overkant en de Toren zijn bij de Toren met Eva, Stephanie, Mandy, Rick, Floor en Conny De bekende schilder Leonardo Da Vinci maakte lang lang geleden een prachtig schilderij van een meisje genaamd Mona Lisa. Hij tekende haar na en daarna maakte hij haar nog mooier met verf. Wij doen vandaag net als Leonardo in die tijd. We tekenen elkaar na en maken er een echt portret van. In de middag gaan we vilten, bij mooi weer doen we dit buiten!

Vrijdag 4 mei
Iedereen is vandaag bij de Toren met Stephanie en Christiaan Vandaag eren we de bollenstreek met een mooi mozaiek-werkstuk. Met crepepapier plakken we de mooiste bollenvelden. We maken in de middag een fijne wandeling en onderweg plukken we waar we mogen mooie bloemetjes. Die kunnen we laten drogen of meteen gebruiken voor een leuk knutselwerkje.

Week 2
Maandag 7 mei
Iedereen van de Binnenplaats, de Cockpit, de Overkant en de Toren zijn vandaag bij de Toren met Eva, Christiaan, Rick, Monique en Conny Expositiedag. We bereiden een echte expositie voor. Welke kunstobjecten of prachtige schilderijen willen we laten zien aan het publiek? Wat gaan we hier nog voor maken. En hebben wij hapjes te serveren voor de kijkers?

Dinsdag 8 mei
De kinderen van de Binnenplaats zijn vandaag bij de Binnenplaats met Monique en Christiaan. De kinderen van de Cockpit, de Overkant en de Toren zijn bij de Toren met Roos, Mandy, Rick en Stephanie Vandaag mag je in je oude kleren komen spelen want we gaan lekker naar de speeltuin! Daar eten we ook fijn een boterham. In de middag staat er een fotoshoot op het programma. Met stoepkrijt teken je je eigen portret, waar je bij gaat poseren.

Woensdag 9 mei
Iedereen is vandaag bij de Toren met Roos en Christiaan We brengen in de ochtend een bezoekje aan de kinderboerderij. Misschien mogen we zelfs wel even helpen

In of spelen we spelletjes op het grasveld in het park. In de middag gaan we boetseren met als inspiratie de dieren die we gezien hebben op de kinderboerderij. Welk dier zal jij van klei maken?

Vrijdag 11 mei
Iedereen is vandaag bij de Toren met Stephanie en Roos In het park gaan we op zoek naar meteriaal om een kwastje mee te maken. Stokjes, plukjes gras of blaadjes van een struik. Daar gaan we mee schilderen vanochtend. Voor moederdag maken we een geurig zakje met allerlei kruiden en bloemetjes.


Website door: Bing van Moorsel | Intranet | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Disclaimer  | Copyright © 2019