Nieuws berichten

22-02-2020

Voorjaarsvakantieprogramma BSO de Toren, de Cockpit en de Overkant

Voorjaarsvakantie 2020 BSO de Toren, de Cockpit en de Overkant    

Maandag 24 februari
Vandaag werken Joke, Mandy en Rick
In de middag gaan we een gaaf parcours lopen in het Leeuwenhorst klimbos. Dus laarzen mee en niet je mooiste kleren aan. 's Morgens gaan we van start met een eigen winterknutsel. Misschien gaan we ook nog wel een polonaise lopen, het is tenslotte carnaval!  

Dinsdag 25 februari
Vandaag werken Dennis, Mandy, Bianca en Rick
We gaan onze eigen medailles maken om in de middag die medaille ook echt te verdienen. Want in de middag gaan we een sportdag houden in sporthal de Korf! Trek sportieve kleding aan en neem je binnen gymschoenen mee!  

Woensdag 26 februari
Vandaag werken Susan, Dennis en Nina
In de ochtend gaan we onze eigen gezonde lunch maken! Om in de middag erop uit te gaan om de juiste aanwijzingen tijdens de speurtocht te volgen.  

Donderdag 27 februari
Vandaag werken Susan, Soumaya, Mandy en Joke
We gaan eigen buitenspeelgoed knutselen, laat jij jouw creatieve gedachten gaan? Verder gaan we vandaag onze heupen laten swingen tijdens een dansworkshop!  

Vrijdag 28 februari
Vandaag werken Susan en Rick
Om de week af te sluiten zullen wij vandaag een aantal yoga oefeningen gaan doen om helemaal tot rust te komen. Verder gaan wij deze dag een winterspel doen om iemand goed en warm aan te kleden voor het koude weer.  


Website door: Bing van Moorsel | Intranet | Medewerkersportaal AFAS | Medewerkersportaal Flexkids | Algemene voorwaarden | Privacy Statement  | Copyright © 2021