Ouder login

Beleven doen we samen!

Je kind gaat iedere dag op avontuur bij Trias Kinderopvang en jij kunt erbij zijn. In het ouderportaal en de -app zie je foto’s, korte berichtjes en een verslag van de dag van jouw kind. Van baby’s tot 1 jaar wordt een overzicht bijgehouden van het dagritme. Zo weet je wanneer jouw zoon of dochter gegeten of geslapen heeft.
Je kunt ook heel eenvoudig je administratieve zaken regelen via het ouderportaal op de computer.

Log in op het ouderportaal op de computer (voor alle functies) of gebruik onze handige app voor mobiel en tablet voor het afmelden of het inzien van het schriftje (in de app is een beperkt aantal functies beschikbaar)!

 

Heb je vragen over het gebruik van het ouderportaal?
Je kunt de meeste antwoorden vinden in de handleiding van het ouderportaal.
Handleiding ouderportaal downloaden in pdf »  

 

Inloggen Flexkids ouderportaal
Mocht je nog niet ingelogd hebben bij Flexkids dan kun je je gebruikerscode activeren via  https://triaskinderopvangbv.flexkids.nl/

Gebruik voor het activeren het e-mailadres waarop je ook je factuur ontvangt.
Kies voor de optie ‘een gebruikersaccount maken’.
Na het aanvragen van een gebruikersaccount ontvang je een activatielink waarna je een eigen wachtwoord kunt aanmaken.

 

De ouderapp installeren
De Trias Flexkids app is beschikbaar voor smartphones en tablets met besturingssystemen Apple iOS (iPhone en iPad) en Android (Google).
Om de Trias Flexkids app te downloaden ga je via je telefoon naar:

Apple iOS: https://apps.apple.com/nl/app/flexkids-ouderapp/id1110046110   

Google Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flexkids.ouderapp  

Wanneer je handmatig zoekt in de App Store of Google Play Store, zoek dan op ‘Flexkids Ouderapp’.   Log vervolgens in met de gegevens die je ook gebruikt voor het Trias ouderportaal. Bij de eerste keer inloggen vul je éénmalig een PIN in.  

 

KOVnet
Vanaf 1 juli verloopt de planning en facturatie via Flexkids. Het “oude” systeem KOVnet blijft tot 1 oktober 2020 beschikbaar om gegevens in te zien en het schriftje te downloaden (dit laatste kan alleen via de app. Er moeten hiervoor exacte data ingevoerd worden).

Ouderlogin KOVnet »

Website door: Bing van Moorsel | Intranet | Medewerkersportaal AFAS | Medewerkersportaal Flexkids | Algemene voorwaarden | Privacy Statement  | Copyright © 2021