Peuterspeelzaal

 

Goed voorbereid naar school

Trias Kinderopvang heeft één peuteropvang (halve dagen) in Sassenheim.

De peuteropvang heeft hetzelfde principe als de peuterspeelzaal. Ouders die niet werken kunnen gebruik maken van (door de gemeente gesubsidieerde) plekken en ouders die werken kunnen gebruik maken van de peuterspeelzaal als kinderopvang en kinderopvangtoeslag aanvragen.


Voor informatie en voorwaarden over de gesubsidieerde peuterspeelzaalplekken kun je terecht bij:

  

PeuterAcademie De Zeppelin verhuist per 1 september 2020 van de Smirnoffstraat 15 naar de St. Antoniuslaan 13 in Sassenheim. De nieuwe naam wordt dan peuterspeelzaal Het Sterrenwerk. De peuterspeelzaal is gericht op kinderen van 2 tot 4 jaar. Trias Kinderopvang biedt naast de peuterspeelzaal ook de buitenschoolse opvang aan bij basisschool Het Sterrenwerk. 

Bij de peuterspeelzaal worden kinderen op een speelse manier voorbereid op de basisschool. Er wordt de kinderen een leerrijke omgeving aangeboden, waarin spelenderwijs de ontwikkeling wordt gestimuleerd. Voor en Vroegschoolse educatie (VVE), natuurbeleving en beweging gaan hand in hand, zodat de peuters er optimaal van kunnen profiteren en goed voorbereid zijn op school.

Peuterspeelzaal Het Sterrenwerk
St.Antoniuslaan 13
2171 EL Sassenheim

Mobiel Telf: 06-54303233
Telefoonnr.: 0252-230545
Buitenopeningstijden telf: 0252-213876 (secretariaat).
E-mail: m.rodenburgtriaskinderopvangbv.nl


Website door: Bing van Moorsel | Intranet | Medewerkersportaal AFAS | Medewerkersportaal Flexkids | Algemene voorwaarden | Privacy Statement  | Copyright © 2020