Tussenschoolse opvang

Wij verzorgen de coördinatie van de tussenschoolse opvang op verschillende basisscholen in Sassenheim:  

 

Bij basisschool Het Bolwerk en basisschool de Overplaats houdt Trias Kinderopvang toezicht tijdens het buitenspelen. Kinderen lunchen met de leerkracht op school. 

De centrale activiteit tijdens de TSO is lunchen. Hierbij wordt een gezellige sfeer gecreëerd. De overblijfkrachten begeleiden de lunch en vinden het belangrijk dat de kinderen de ruimte krijgen iets te vertellen. Zij staan voor de kinderen klaar, maken een praatje en bieden korte activiteiten aan. 

Als er veel kinderen zijn wordt de groep gesplitst en wordt er eerst door de ene groep gegeten en daarna buiten gespeeld en andersom. 

Bij het overblijven brengen de kinderen zelf hun lunch mee. 

 

Inschrijven voor TSO

Wij werken vanaf 22 augustus 2016 met kdvnet.  Met dit systeem is het noodzakelijk dat u eenmalig uw kinderen bij ons aanmeldt.

Nieuwe ouders  bij onze TSO kunnen hun kinderen inschrijven via de link met het inschrijfformulier van de betreffende locatie :

 
De huidige ouders hebben een e-mail ontvangen met link voor wachtwoord en loginnaam en kunnen inloggen via de ouder login.

Na de inschrijving kunt u uw kind(eren) wekelijks, maandelijks of voor het hele jaar inplannen voor de TSO. Wanneer uw kind het hele schooljaar op vaste dagen gebruik maakt van de TSO kunnen wij dit ook voor u in ons systeem zetten. Mail dan de gewenste dag(en), school en naam van uw kind naar tsotriaskinderopvangbv.nl. 

 

TSO beleid

Meer weten over het TSO beleid op de locatie:

 


Contact

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact op nemen met: 

Roos Bedijn, coördinator TSO.
Email: tsotriaskinderopvangbv.nl
Telefoon: 06-20999725

Website door: Bing van Moorsel | Intranet | Algemene voorwaarden | Disclaimer  | Copyright © 2018